Telenor - Hvilke kanaler kan du se hjemme i din stue


Informasjon fra Telenor. Hvilke kanaler kan du se hjemme i din stue?

https://www.telenor.no/privat/...

Pr. i dag har vi 36 kanaler i den faste delen av grunnpakka, og 71 kanaler i den valgfrie delen av pakka som hver enkelt kan plukke 15 kanaler fra uten kostnad.

I tillegg til svenske, danske og engelskspråklige, ligger det her et utvalg av internasjonale kanaler fra land som Polen, Tyskland, Frankrike, Italia, Russland, Tyrkia, Sri Lanka, India, Pakistan mm.

https://www.telenor.no/privat/...

Ikke alle kanaler i verden kan leveres, men det finnes gode alternativer til parabol. Web-TV blir stadig mer utbredt, hvis du ser under Countries på denne siden

http://wwitv.com/television/158.htm

ser du at det finnes mye som dekker stort sett alle land. Og det finnes sikkert mange andre
tilsvarende sider.
I tillegg finnes det dekoderløsninger beregnet for IP-TV, som er tilpasset bruk for spesielle kanaler/land, og da er som regel det eneste kravet at man har en god bredbåndsforbindelse, slik vi har i dag.
Mange av de største kanalene vil kreve at brukeren har en IP-adresse som kommer fra det landet kanalen sendes fra.
Dette kan omgås ved bruk av VPN. Dette gjør at det ser ut som om brukeren befinner seg i et annet land enn Norge, og er fullt lovlig. På denne måten kan f.eks. nordmenn se NRK og TV2 fra Spania via nettbrett eller PC.
Mer om VPN her:

http://www.tek.no/artikler/samletest-har-du-egentlig-valgt-den-beste-vpn-losningen/277242

Det er nesten ingen TV-kanaler i dag som ikke kan hentes inn via internett. Det ligger samtidig et ansvar på den enkelte beboer i å orientere seg i hva som faktisk er mulig å få til i forhold egne behov. Her kreves det ofte litt lokal kunnskap, som ikke borettslaget har, men trolig du som andelseier.

Hilsen Styret i Slettheitoppen Borettslag
14.3.2017

Oppdatert 15.11.18


Sist endret: 15.nov 2018
Opprettet:  14.mar 2017